Konya Büyükşehir Belediye ilçelerinden Meram Belediyesi yaz aylarına geçiş öncesi alt yapı düzenlemeleri ile kentiçi erişiminde sorunsuz hizmet şiarıyla çalışmalarını hızlandırdı. Belediye sorunsuz bir yaz için bütün yolları gözden geçirerek gereğini yapıyor
KONYA-Havaların ısınmasıyla birlikte asfalt ve altyapı düzenlemelerini hızlandıran Meram Belediyesi, ilçenin pek çok noktasında altyapı, asfalt, bordür ve parke çalışmalarına devam ediyor. Meram Belediyesinin merkezle iletişim halinde, sorunsuz bir Meram için aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.
Belediye Başkanı yaptığı açıklamasında, alt yapı ve bakım-onarım asfaltlama gibi çalışmalar noktasında en çok ihtiyaç hisseden Yeni Meram Sanayi’nin yollarını öne alarak asfaltlama ikinci etap çalışmalarına başlandığını açıkladı. Meram Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Dicle ve İmam Azam Caddeleri ile 15386 ve 15387. sokaklarda toplam bin 600 metre daha nitelikli asfalta kavuşacak. 15 bin m2.’lik bir yol ağı da asfaltlanacak bilgisini de veren Başkan Mustafa Kavuş, çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek, halka hizmet noktasında ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini belirterek, “amacımız yaşanabilir mekanlarla halkı memnun etmek” diye konuştu.