Başta toplu ulaşım sektörü olmak üzere birçok sektöre yönetim danışmanlık projeleri üreten DNO Danışmanlık, yeni yaşında yeni yüzü ile dönüşümü yaşam tarzı olarak kurumlara yol arkadaşlığı hedefliyor.
İSTANBUL- “Değişim (Ne, Nerede, Nasıl, Neden, Ne Zaman) Olur?” merakı ve soruları ile kurulan “DNO Değişim Yönetim Danışmanlık” 15. Yaşına girdi. Bilenlerin bildiklerini uygulamadıkları sürece, bildikleri ile kalıcı fayda ortaya koyamadıklarını yıllarca tecrübe eden Markanın Kurucusu ve Değişim Yönetimi Danışmanı, Akademisyen Dr. Ejder Ormancı’nın bildiklerini yapmak üzere yola koyuluşunun 28 Kasım 2008 olduğunu vurgulayarak duyurduğu 15. Yıl dönümü konusunda, etkinlikleriyle ilgili bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada; ulaşım sektörü de içinde olmak üzere birçok sektöre değişim dönüşüm odaklı yönetim danışmanlık projeleri üreten DNO Danışmanlık, 15. Yılına girerken, yeni yüzü ile değişimi kendisinden başlayarak sürdürmeyi, dönüşümü yaşam tarzı olarak benimsemeyi, sürdürülebilir ve çevik kurum yolculuk hikâyelerinde yol arkadaşı olabilme hedefiyle hizmetini sürdürdüklerini vurguladı.

Dr. Ejder Ormancı, “Bilenler değil, yapanlar kazanır!” sloganı ile başlayan yolculuğumuzda, sadece yapmanın yeterli olmadığını keşfeden DNO Yönetim Ekibimiz, şimdi artık yalnız yaptığını doğru gösterenlerin kazanabildiğinin de farkında. Şimdi yolculuğunun bu yeni aşamasında DNO Yönetim Danışmanlık ekibimiz, markanın tüm paydaşlarıyla birlikte, “Değişim ‘De’ Değişim” demekte. “De” hem bitişik hem de ayrı olarak. İlaveten, ekip “Değişimle Dönüşüm, Değişimde Dönüşüm” sloganıyla, kurumlar için uluslararası ve ulusal deneyimlerini kullanıp süzerek ortaya çıkardıkları tecrübeyi, tüm sektörlerle paylaşıyor.

Bu zengin birikimi yansıtmak üzere uzun yıllardır birçok projede bir arada olduğumuz, başkanlığını Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Yöneticisi Doç. Dr. Yasin Şehitoğlu’nun yürüttüğü Değişim Danışmanları Üst Kurulu ile DNO Danışmanlık, sivil toplumda, siyasette ve akademide “Değişim Ajanı” olarak faaliyetlerini odaklıyor.
Toplu ulaşım sektöründe ulusalda Kayseri Ulaşım ve İETT gibi ve globalde UITP ve Optibus gibi çok saygın kurumlara değişim, iletişim, eğitim ve yönetim danışmanlığı yapan DNO Danışmanlık’ın Cumhuriyetimizin 100., kuruluşunun 15. yılında da hedefi değiştirmek, dönüştürmek, geliştirmek ve yaptıklarını sürdürebilmek, yeni ve anlık olarak yenilenen normalde çeviklik sayesinde hayatta kalmak, başarılı olmak, fark yaratmak, olana sürekli ilave değer katmak isteyen tüm kurumlara faydalı hizmetler sunuyor” diyerek, www.dnoconsulting.com adresini tıklanmasını öneriyor.